ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1


Το γεγονός των τελευταίων ημερών είναι η κακοκαιρία που έχει πλήξει την χώρα πανελλαδικά. Ένα γεγονός που ομολογουμένως που έχει προβληματίσει τους πάντες. Ο κόσμος, φοβούμενος τα χειρότερα, έχει αμπαρωθεί  στην θαλπωρή του σπιτιού του και παρακολουθεί τις εξελίξεις από τους τηλεοπτικούς δέκτες, μη μπορώντας να αντιδράσει διαφορετικά, με κομμένη σχεδόν την ανάσα.
Με κομμένη την ανάσα λοιπόν, και οι άνθρωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες.


Αψηφούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα για να φτάσουν οι ενημερώσεις στους δέκτες των ανθρώπων και να ενημερωθούν. Φυσικά αναφερόμαστε στους δημοσιογράφους, που δεν υπολογίζουν τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες ή τους επερχόμενους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν. Προσεγγίζουν τις περιοχές που πλήττονται και προσπαθούν να αναμεταδώσουν την πιστότητα της κατάστασης, παραθέτοντας αυτούσια στοιχεία σε πραγματικό χρόνο.
Σήμερα, μέσα από τον φακό του 24News θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια, αν όχι τον άθλο, αυτών των ανθρώπων. Τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν για να φτάσουν τα νέα στους δέκτες μας.

Στις   φωτογραφιες βλεπετε το τηλεοπτικο συνεργειο του ANT1 cameraman Τασος Νικολαου και ρεπορτερ Ηλιας Παπαδημητριουσε αποστολη στην Αλλονησο.


Φωτογραφιες : Τασος Νικολαου
ρεπορταζ :  Ναγια  Γούγου-Μητροπούλου - Γιωργος Μανίκας

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά. Η συντακτική ομάδα του NEWS24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.